Menu
Vyhledávej

Kalkulace nové střechy

Terran
Mediterran > Informace > Další informace > Články > Kalkulace nové střechy
20.06.2019

Zapomeňte na složití zjišťování ceny přes nepřesné kalkulačky. Výpočet ceny střechy nebyl nikdy snažší a rychlejší, jako nyní. Kalkulace vaší nové střechy nyní ze satelitních map. Vypracujeme pro vás jednoduše a rychle kalkulaci vaší nové střechy. Výpočet ceny střechy přesně a bez ztráty vašeho drahocenného času. Stačí nám jen zadat potřebné informace a my vám sestavíme kompletní kalkulaci střechy. Provádíme kalkulaci jak základních tašek, tak i střešních doplňků. Umíme kalkulovat cenu střechy jako jedni z mála v ČR s pomocí satelitních záběrů.

Kalkulace nové střechyKalkulace střechy - jaké informace jsou nutné?

Pro výpočet ceny střechy nám zašlete následující údaje a materiály e-mailem (obchod@mediterrancz.cz):

  • Vaše jméno
  • Vaši e-mailovou adresu nebo poštovní adresu – na tuto adresu zasíláme zájemcům výsledné kalkulace střechy.
  • Číslo vašeho telefonu nebo mobilu (pokud by se vyskytla nějaká otázka z naší strany, která je nutná pro provedení kalkulace střechy).
  • Jakou střešní tašku Terran byste chtěli použít na váš dům – můžete označit i více druhů, pak vám vypracujeme více variant kalkulace střechy k posouzení.
  • Jakou barvu by měla mít taška vašeho domu - můžete označit i víc druhů, pak vám vypracujeme více variant kalkulace střechy k posouzení.
  • Pokud máte k dispozici výkresy na úrovni stavebního povolení (ve formátu pdf, jpg, dwg): kompletně okótovaný výkres půdorysu nebo výkres půdorysu střechy, pohledy a řezy (na kterých bude vidět sklon střechy a vodorovný rozměr vypuštění střechy při okapu). Pokud toto nemáte k dispozici, můžete půdorys nakreslit jednoduše rukou a přidat míry. *

Pokud byste něco nevěděli ohledně nadefinování podkladů pro kalkulaci střechy, kontaktujte prosím odborného poradce: Tel.: +420 547 122 120, E-mail: obchod@mediterrancz.cz

* Ruční skica pro kalkulaci střechy musí obsahovat půdorysné rozměry střechy, sklon střechy nebo přesnou délku krokve! Ke skici – podle možnosti – přiložte prosím i fotografie budovy. DŮLEŽITÉ, protože počítat budeme z údajů, které nám zadáte, takže přesnost podkladů určí i přesnost výpočtu spotřeby materiálu!

Kdy kalkulaci střechy dostanete?

Zájemcům o kalkulaci nové střechy odpovídáme v nejkratší možné době. Zašleme vám výpočet spotřeby materiálu, který bude obsahovat množství potřebných prvků (základní taška, tvarová taška, atd.), množství doporučených doplňků. V seznamu budou uvedeny všechny ostatní prvky, které jsou obsaženy v střešním systému Terran, abyste mohli zvolit řešení dle vašich požadavků. Obdržená kalkulace střechy se dá samozřejmě upravit dle vaší dodatečné specifikace!

Kalkulace střechy
Kalkulace střechy
Kalkulace střechy
Kalkulace střechy


Nezapomeňte prosím pro účely kalkulace střechy poslat všechny výše uvedené údaje, což je podmínkou pro sestavení kalkulace střechy.

Chcete si udělat výpočet ceny střechy sami?

Pro tento účel zde máte informační ceníky:

Střešní krytina Zenit Carbon

 

Výpočet sklonu střechy by měl být definován projektem, nebo ho můžete prokonzultovat s naším odborným technikem.

 

_______________

Klíčová slova pro dohledatelnost tématu stránky: kalkulace ceny střechy, střecha kalkulace, výpočet plochy střechy, cena střechy kalkulačka, kalkulace střechy, výpočet ceny střechy, nová střecha kalkulačka.