Menu
Vyhledávej

Odvětrávací betonová taška

Terran
Mediterran > Informace > Další informace > Články > Odvětrávací betonová taška
02.07.2019
Odvětrávací betonová taška je určena k odvodu vzduchu z provětraných střešních prostorů. Informace o odvětrávacích taškách zde.
Odvětrávací střešní taška
Odvětrávací betonová taška

Odvětrávací betonová taška je určena k odvodu vzduchu z provětraných střešních prostorů. Používá se k odvětrávání kanalizačních stupaček, digestoří, stejně tak k zabezpečení prodění vzduchu pod krytinou.

Odvětrávací betonová taška se zpravidla umísťuje v druhé řadě pod hřebenem u délky krokve nad 4 řady tašek. Výhodou odvětrávacích tašek je jejich snadná montáž, zachování ucelenosti střešního pláště a stejné barevnosti.

Sortiment krytiny Terran:

Pokud si nevíte rady s výběrem střešní krytiny, obraťte se na nás, pomůžeme vám se zorientovat.

Střešní krytina Terran - Danubia Carbon

 

Proč nakoupit střešní tašky Teran?

  • Máme super ceny v porovnání nejen s jinými typy betonových střešních krytin, ale především i při srovnání cen s jednotlivými výrobci betonových střešních tašek.
  • Rychlé dodání – na svou střešní krytinu nebudete dlouho čekat. Máme dostatečné skladové zásoby a dobrou logistiku.
  • Kvalita a extrémní odolnost – můžeme se pochlubit vysokou kvalitou výrobků, na kterou dbáme v rámci technologických postupů výroby. Jsme směřováni certifikačními podmínkami i testy zkušebního oddělní naší firmy.
  • Naše produkty jsou oblíbené a dobře hodnocené samotnými zákazníky. Betonové tašky jsou oblíbené stále více.
  • Využíváme moderní metody výroby betonové střešní krytiny Terran, které zaručují odolnost, stálost a celkovou kvalitu našich betonových tašek.
  • Estetika betonové střešní krytiny – pozornost věnujeme samozřejmě i estetickému vzhledu betonové střešní tašky. To aby vaše střecha, resp. váš dům vypadal opravdu krásně!
  • Záruka 50 let na betonové střešní tašky.
  • Vstřícnost k lidem je pro nás důležitá a proto máme vždy spokojené zákazníky. Děláme pro to maximum.

Najděte si nejbližšího prodejce střešní krytiny Terran

Vyhledejte si snadno prodejce betonových tašek Terran ve vašem okrese nebo městě. Máme rozsáhlou síť lokálních prodejních míst, kde jsou připraveni odborní technici, aby vám nacenili vaši novou střechu a poskytli poradenství při výběru kvalitní betonové tašky.