Menu
Vyhledávej

Výpočet střešní krytiny

Terran
Mediterran > Informace > Další informace > Články > Výpočet střešní krytiny
24.08.2015

Pro kvalifikovaný odhad nákladů na pořízení nové střechy je vhodné provést detailní výpočet střešní krytiny. Jeho výsledkem jsou údaje, na základě nichž budete řešit poptávku střešní krytiny u dodavatele.

Nyní přicházíme s novinkou, která vás potěší. Nově dokážeme provést výpočet plochy střešní krytiny dle satelitních map. Přesně a jednoduše. Jako jedni z mála v ČR.

Pro výpočet střešní krytiny bylo vždy třeba předložit projektovou dokumentaci domu, která je podkladem pro výpočet. Z dodaných plánu pak prodejce střešní krytiny dokáže zjistit nejen velikost plochy střechy, ale i její členitost. Z plánu by měla být patrná i místa, u nichž se předpokládá použití speciálních typů střešních prvků. Důležité je určit délku krokve.  Díky těmto podkladům obdržíte od prodejce výpočet ceny střešní krytiny, který by již měl být na míru vašemu projektu. Tento postup platil až doposud, kdy přicházíme s možností satelitního zaměření střechy, což platí pro stavby již stojící (výpočet střechy pro rekonstrukci stávající krytiny). V případech, že stavba nestojí (plánovaná novostavba), tak se výpočet střechy realizuje klasicky dle předloženého projektu.

Pro satelitní výpočet plochy střechy potřebujeme znát:

  • přesnou adresu nebo GPS body
  • v případě více střech prosíme označit relevantní střechu

Na základě těchto podkladů pro vás sestavíme přesnou kalkulaci střechy. Podklady zašlete na obchod@mediterrancz.cz nebo kontaktujte regionální obchodní prodejce střech Terran.

Výpočet střešní krytiny
Výpočet střešní krytiny Terran je snadný
Výpočet střešních krytin
Uděláme za vás výpočet střešní krytiny

Výpočet spotřeby střešní krytiny se dá provést i kvalifikovaně, což se děje v případě, když nemáte konkrétní projekt střechy (domu), ale již orientačně víte, jak veliká střecha bude, jaký bude mít sklon a výšku. Sdělíte také případné požadavky na speciální funkční nebo dekorativní prvky střešní krytiny. Pro výpočet orientační ceny střešní krytiny je třeba vědět typ střechy. Nejčastěji se provádí:

  • Výpočet střešní krytiny pro sedlovou střechu (výpočet plochy sedlové střechy).
  • Výpočet střešní krytiny pro valbovou střechu (výpočet plochy valbové střechy).
  • Výpočet střešní krytiny pro pultovou střechu (výpočet plochy pultové střechy).
  • Výpočet střešní krytiny pro polovalbovou střechu (výpočet plochy polovalbové střechy).

Je třeba také sdělit pro výpočet střešní krytiny, zda se jedná o dům klasického čtvercového nebo obdélníkového tvaru, případně složitějších tvarů L nebo T.

Nová střecha

Bezplatný výpočet střešní krytiny většinou zabere 3-5 dnů. Pokud máte zájem o řešení s využitím betonových střešních tašek, pak vám rádi zpracujeme výpočet střešní krytiny na míru (materiál) a sdělíme výpočet ceny střechy dle kalkulovaného rozsahu. V případě zájmu kontaktujte přímo nás, nebo některého našeho lokálního distributora, který zajišťuje prodej střešní krytiny.

Výpočet plochy střechy nebyl nikdy tak snadný, jako je nyní díky našim odborným technikům, kteří pro vás zpracují v co nejkratší době a především velmi přesně, a to díky zapojení moderních technologií.

-------------------

Téma článku: výpočet střechy, pultová střecha výpočet, výpočet plochy střechy, výpočet valbové střechy, návrh střechy. Zákazníci hledají tento obsah přes výrazy: výpočet střešní krytiny, výpočet ceny střechy, výpočet kromu pultové střechy, výpočet plochy střechy kalkulačka, pultová střecha výpočet.