Menu
Vyhledávej

Vlnitá střešní krytina z betonu

Terran
Mediterran > Informace > Další informace > Články > Vlnitá střešní krytina z betonu
20.08.2018

Hledáte vysoce kvalitní vlnitou střešní krytinu z betonu ve formátu klasických tašek? Dopřejte si tu nejodolnější na trhu. Díky svým vlastnostem a kvalitnímu speciálnímu betonu máte v případě vlnité střešní krytiny Terran garanci 50leté záruky. S ohledem na její výdrž a užitné vlastnosti se jedná o skvělou investici. Tato vlnitá střešní krytina ochrání vaši nemovitost na řadu desítek let. Porovnáte-li cenu a odolnost ostatních krytin, pak dojdete k výsledku, který jasně hovoří ve prospěch betonové vlnité krytiny. K tomu navíc zohledněte možnost přesného bezplatného zaměření pomocí satelitních kartografických podkladů. Z nacenění také zjistíte, že neúčtujeme paletovné a při dostatečném odběru ani je doprava zdarma.

Pokud máte zájem o vlnitou krytinu Terran, rádi vám ji nezávazně naceníme. Kontaktujte nás.

Vlnitá střešní krytina
Vlnitá střešni krytina

Produktové řady vlnité střešní krytiny

Veškeré výše uvedené tašky jsou odvozeny od vlnité střešní krytiny Standard, která se dostala do prodeje v roce 2005.Rozměry této vlnité střešní krytiny jsou totožné s rozměry betonových tašek Danubia a Coppo. 

Výroba vlnité střešní krytiny je realizována zpravidla v barvě červené a hnědé. Konkrétní barevné varianty jsou uvedeny v detailu každého produktu.

Díky ideálně koncipovanému profilu se u těchto vlnitých střešních krytin podařilo zásadně snížit hmotnost střešního systému. Vhodný odvod deště je zabezpečený kvalitním povrchem vlnité krytiny. Díky malé zastíněné ploše vlnité krytiny je zaručeno i rychlé tání sněhu. Boční spojení vlnité střešní krytiny je realizováno dvojitou drážkou a je tudíž lepší.

Krytina - střešní - vlnitá
Střešní krytina - vlnitá

Proč vlnitá střešní krytina Terran?

  • Unikátní výrobní technologie, která je podstatou nízké hmotnosti, stabilnosti, odolnosti těchto tašek.
  • Odolnost speciální betonové směsi proti povětrnostním vlivům. Díky tomu můžeme garantovat 50letou záruku na vlnitou střešní krytinu Terran.
  • Snadná pokládka s unikátním systémem pro rychlou, a přitom stabilní vzájemnou fixaci jednotlivých tašek.
  • Široká síť dodavatelů, díky níž můžete vlnitou střešní krytinu Terran koupit v každém větším městě.

Máte-li zájem o nezávazné nacenění, pak kontaktujte naše regionální obchodní zástupce, nebo lokální prodejce.

Snadná možnost zaměření vaší budoucí vlnité střešní krytiny pro kalkulaci

Pomocí satelitních kartografických podkladů zdarma zaměříme vaší střechu a připravíme pro vás cenovou nabídku vlnité střešní krytiny. Co pro satelitní zaměření střechy požadujeme:

  • přesnou adresu
  • GPS body
  • v případě více střech prosíme označit tu, o kterou se jedná

Na základě těchto podkladů pro vás sestavíme přesnou kalkulaci vlnité střešní krytiny Terran pro vaši budovu. Podklady zašlete na obchod@mediterrancz.cz nebo kontaktujte regionální obchodní prodejce střech Terran.

 

----------------

Tematická specifikace článku: střešní krytina vlnitá, vlnitá střešní krytina, betonová vlnitá taška, vlnitá betonová krytina.