Menu
Vyhledávej

Krytina na pultovou střechu

Terran
Mediterran > Informace > Další informace > Články > Krytina na pultovou střechu
10.06.2019

Krytina na pultovou střechuPultová střecha se skládá ze tří štítů a jedné střešní plochy s hřebenem. Pultová střecha nachází uplatnění u domovních přístavků, u domů na hranici pozemků apod. U pultové střechy je třeba zvolit správný sklon, který zajistí stabilitu střechy a její efektivní užitné vlastnosti.

Výběr vhodné střešní krytiny na pultovou střechu není natolik složitý, jak by se zdálo, je jen třeba vědět přesné požadavky spojené s vlastnostmi střešní krytiny a dle toho vybrat nejvhodnější typ i výrobce krytiny pro pultovou střechu.

Tipy pro výběr kytiny pro pultovou střechu

Pro moderní pultové střechy u novostaveb je ideální volit takovou střešní krytinu, která má spíše nižší hmotnost, dlouhou životnost a snadný systém montáže!

U dodavatele krytiny pro pultovou střechu se vždy doptejte na doporučený sklon pultové střechy. Právě otázka sklonu pultové střechy je dosti zásadní pro správné fungování střechy a dimenzaci střešní konstrukce určené pro pokládku pultové střechy. Prostě bez předchozí znalosti sklonu střechy by neměl být výběr střešní krytiny pro pultovou střechu realizován.

Vyzkoušejte betonové střešní tašky. Díky své odolnosti jsou betonové tašky ideální pro řešení vaší pultové střechy.

Navrhneme vám zdarma a vykalkulujeme betonovou tašku pro pultovou střechu - máme speciální metodu za pomoci satelitních map. U novostaveb stačí pro kalkulaci poslat projektovou dokumentaci.

krytina na pultovou střechu
Tašky Terran – ideální krytina na pultovou střechu

_________________

Tematická specifikace článku:

  • střecha pultová
  • sklon pultové střechy
  • pultová střecha
  • pultové střechy
  • pultová střecha sklon